CV lepog izgleda uvek se izdvaja iz mase

Radna biografija sačinjena je iz više delova koji zajedno čine jednu lepu celinu. Složićete se sa tim da je veliki akcenat stavljen na same informacije koje su napisane ali takodje jako je bitno da su one pregledno struktuirane i da celokupni dojam prilikom gledanja i čitanja CV-ja budi više nego dobar. Česti su slučajevi da kandidati jednostavno nemaju dodirnih tačaka sa dizajnom i zbog toga nisu u mogućnosti da kreiraju svoj savršen rezime, onakvo kako su ga zamislili u glavi.

Radna biografija svakako ne bi trebala biti samo papir A4 formata na kom su izlistane suvoparne informacije već bi trebala da odaje dojam osobi koja je čita da može zamisliti kandidata i već na početku videti da li se uklapa u poslovnu etiku firme. Nekada nije bilo potrebno pridavati toliko pažnje prilikom sastavljanju, međutim sada je drugačije, veliki je broj ljudi koji se prijave za isti posao iz tog razloga nužno je da imate nešto specifično što će vas odmah izdvojiti. Poslodavci ne uzimaju u razmatranje loše napisane CV-je već one one u kojima je satkan trud prilikom njihovog sastavljanja.

Mi smo Vam omogućili korišćenje naših besplatnih tema, sigurni smo da ćete naći odgovarajuću i da će vam pomoći u proćesu pronalaženja željenog posla.

Na našem sajtu u samo tri koraka možete kreirati jako kvalitetan radni rezime, lepog izgleda sa pažljivo odabranom strukturom fontova i boja. Odaberite templajt za koji mislite da se najbolje uklapa sa vašim profilom i poslom na koji konkurišete. Pratite korake i za kratko vreme imaćete savršen CV odnosno prvi stepenik ka željenom poslu. Morate imati na umu da vas neće zvati na intervju ukoliko nemate nešto specifično, CV lepog izgleda može vam obezbediti poziv. Mi smo se potrudili da naše teme budu dopadljive i da sam proces kreiranja bude lak. Na Vama je sledeći korak.

Sam proces pisanja radne biografije za one koji samo što su završili željeni nivo obrazovanja, složićete se može biti naporan posao zbog nedostatka radnog iskustva.Na internetu tako je puno oglasa u kojima je uslov za prijavu radno iskustvo u trajanju najmanje od godinu dana, nemojte da vas to obeshrabri. Možete navesti kurseve ili prakse koje ste pohađali, poslodavac će prepoznati vaše veštine i angažovanje. Konkurišite, neretko se javljaju situacije da vas odbiju za tu poziciju ali Vam ponude drugu za koju misli da Vam više leži i za koju su spremni da vas dodatno obuče. Ukoliko imate kvalitetan CV ostvarićete prvi dobar indirektni kontakt sa HR-om i ostati zapaženi.

Do sada smo kreirali 15 različitih tema, naravno u narednom periodu imamo u planu da ih bude dosta više i da budu obogaćene novim funkcionalnostima.